AVRUPA ŞAMPİYONU ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Sağ kol ve sol kolda Avrupa şampiyonu olan Erzurum Türk Telekomsporlu Gökhan Seven, memleketinde çiçeklerle karşılandı.

09 Haziran 2015 Salı 09:05
AVRUPA ŞAMPİYONU ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Sağ kol ve sol kolda Avrupa şampiyonu olan Erzurum Türk Telekomsporlu Gökhan Seven, memleketinde çiçeklerle karşılandı. 

İkinci kez Avrupa şampiyonu olan Gökhan Seven, memleketi Erzurum’da çiçeklerle karşılandı. Bilek Güreşinde önlenemez yükselişi süren Erzurumlu bedensel engelli bilek güreşçisi Gökhan Seven’in dünyada ve Avrupa’da bileği bükülmüyor. Erzurum Türk Telekom’un sporcusu Gökhan Seven, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda hem sağ kolda hem de sol kolda şampiyon olarak rekor kırdı. Sporculuk kariyerinde ikinci kez Avrupa Şampiyonluğu’nu Türkiye’ye ve Erzurum’a kazandıran başarılı sporcu Erzurum’un gurur kaynağı oldu. 2011’de Brezilya’nın Rio kentinde yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Milli sporcu, Bu yılın içinde Asya Şampiyonu olarak tarihi bir zafere daha imza atmıştı. Türk Telekomsporlu yıldız, Asya oyunları şampiyonu olan tek Türk Bilek Güreşçisi olarak tarihe geçti. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Bilek Güreşi şampiyonısından iki altın madalya kazandıran Gökhan Seven Memleketinde krallar gibi karışlandı. Hava Limanında gerçekleştirilen karşılama törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile Türk Telekomspor Asbaşkanı Sakıp Kılıç, yöneticiler Süleyman Zeki Çiftci ve Yusuf Köseoğlu katıldı. Protek Ordopedi yönetim kurulu başkanı Dursun Gecikli ve Fizyoterapist Davut Kahraman da şampiyon sporcuyu yalnız bırakmadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüığü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile Türk Telekomspor Asbaşkanı Sakıp Kılıç, şampiyon sporcuya çiçek sunarken, başarısından dolayı kutladılar. Erzurum Türk Telekomspor’un sporcusu olan Gökhan Seven, kendisine deskteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in yanı sıra Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim’e teşekkür etti. 

Editör

Son Güncelleme: 09.06.2015 09:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAvrupa şampiyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
güngöre bak be 2015-06-09 15:49:14

helal olsun güngör öğretmen.insanın adamı olunca nerelere gelebileceğinin bir kanıtısın. sporun başında sen varsın koca erzurumun..yıkılasın dünya