Altıparmak: Son haftalardaki çıkışımızla finali hak etmiştik

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Ümraniyespor'u 2-1 mağlup ederek finale yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, finale çıkmanın kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

admin
admin
15 Mayıs 2018 Salı 23:10
Altıparmak: Son haftalardaki çıkışımızla finali hak etmiştik

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altıparmak, "Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ne istediysek maçın başından sonuna kadar uyguladılar. Burada galip gelmek çok önemliydi. Rakibin gol atmaya ihtiyacı vardı. Nasıl oynayacaklarını biliyorduk, önlemlerimizi ona göre aldık, değişikliklerimizi ona göre yaptık. Çok istediğimiz galibiyeti aldık. Bizim için tesadüf olmadı. Son haftalardaki çıkışımızla finali hak etmiştik." diye konuştu.

Çok mutlu olduklarını dile getiren Altıparmak, "Çok istediğimiz finali burada yakaladık. Başkandan taraftara kadar herkese hayırlı olsun. Umarım cumartesi günü kutlamanın en büyüğünü yapıp, Süper Lig'e çıkan takım olacağız." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.