Altıparmak: Böyle oynadığımız sürece…

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kazanabilecekleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

admin
admin
27 Kasım 2017 Pazartesi 07:47
Altıparmak: Böyle oynadığımız sürece…

Maçın sonuna kadar iyi futbol oynadıklarını aktaran Altıparmak, şu değerlendirmede bulundu:

"Maç içinde kırılma anları vardı. Biz bu kırılma anlarını yakalasaydık galip gelebilirdik. Oyuncularımı kutladım. Böyle oynadığımız sürece, bundan sonraki maçlarda 3 puanları alıp yolumuza devam edeceğiz. İki gol atan takımın kazanması gerekiyordu. İki gol atan takımın 2 gol yememesi gerekiyordu. Bu ligde 1 puan, 1 puandır. Gaziantep'i de tebrik ediyorum."

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sözeri, iki haftadır kendilerine yakışmayan goller yediklerini belirtti.

Sözeri, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını dile getirerek, "Bu da ister istemez iyi oynamamızı engelliyor. Özellikle ilk yarıda maalesef iyi oynayamadık. İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle biraz toparladık. Erzurumspor bizden daha iyi oynadı. Çok kazanmak istiyorduk ama maalesef sonuca yansıtamadık. Erzurumspor'u tebrik etmek gerekiyor. Biz 1 puanı, bu kötü oyuna rağmen kazanç olarak görelim." dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Altıparmak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.