Ali Koç bana da çok iyi geldi!

Ali Koç bana da çok iyi geldi!

admin
admin
07 Haziran 2018 Perşembe 02:46
Ali Koç bana da çok iyi geldi!

Vedat REFAYELİ

Gizleyecek hiç halim yok. Belki de fanatik sayılacak derecede bir Galatasaraylı olarak bir gün Fenerbahçe’nin başkanını seveceğim ve onu tutacağım hiç aklıma gelmezdi! Aynen öyle oldu, Ali Koç’u destekleyenler kadar ben de bu seçimin sonucuna bayram ettim! Aziz Yıldırım karşısında hem de ezici bir çoğunlukla başkan seçilen Ali Koç bir çok Fenerli gibi bana da iyi geldi ve bir futbolsever olarak Türk futbolu açısından daha da umutlandım. Artık herşey çok daha güzel olacak ve futbolda yönetim dili bayağı bir değişip güzelleşecek. Doğrusu Erzurum’da tanıdığım bütün Fenerliler de Ali Koç’ istiyordu.

Aziz Yıldırım’dan yana tavır koyan bir tane Fenerli kimseyi de son zamanlarda görmüyordum. O seçim İstanbul’da değil de Erzurum’da da yapılmış olsaydı ve Fenerliler oy kullansaydı sonuç değişmezdi diye düşünüyorum. G.Saraylı olmama rağmen bu seçimde Ali Koç’un kazanmasını istiyordum ama delege olmamama rağmen boş da durmadım. Kongre üyesi olduğunu bildiğim İstanbul’da ki bir çok gazeteci arkadaşımızın da ortak dostu olan Dr. Mehmet Yavuz ağabeyi aradım, ona Ali Koç’a oy vermesi ricasında bulundum. O da zaten aynı düşüncedeymiş, yanlış kapıyı çalmadığıma sevindim. Dün konuştum, o da sonuçtan inanılmaz şekilde mutlu. ‘’Bu seçimde bir kazanan, bir de ezilen var!’’ değerlendirmesinde bulundu Mehmet ağabey. Bu arada Ülker Stadında Erzurumlulardan Eyüp Gözgeç, Fuat Kulaçoğlu, Ertaş Köşklü ve Dr. Selçuk Bozhalil de oy kullanan tanıdık isimlerdi.

Diğer yandan, Erzurum’da ki Fenerlilerin Ali Koç sevinci, şampiyonluk sevinciyle neredeyse eşdeğer olmuş. Dün sabah TRT’deydim, Feridun Fazıl Özsoy başkanı sarı lacivert kravatıyla görünce takılmadan edemedim. Feridun başkan Ali Koç’un başkan seçilmesini sanki Fener şampiyon olmuş diye değerlendirmiş! Gün içinde baktım, bu düşüncede olan sadece Feridun ağabey değil, çoğu Fenerli de öyle.. Olsun, olsun.. Hem bana hem de Fenerlilere bu Ali Koç çok iyi geldi, çok!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAli Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.