“8 AYDA BUZ HOKEYİNE BÜYÜK İVME KAZANDIRDIK”

Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan Buz Hokeyi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeniden federasyon başkanlığına aday olmayan ve Cemal Şengel’in listesini destekleyen Buz Hokeyi eski Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, kendi yönetiminde yer alan arkadaşları ile birlikte başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, 20 yılda yapılamayanları 8 ayda yaptıklarını söyledi.

12 Nisan 2012 Perşembe 18:14
“8 AYDA BUZ HOKEYİNE BÜYÜK İVME KAZANDIRDIK”
Eski Buz Hokeyi Başkanı ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Erzurum’da bulunan buz hokeyi salonları bizim yönetimimiz döneminde, gayet güzel bir şekilde buz hokeyi camiasına hizmet veriyordu, bugün bile en güzel şekilde hizmet veriyor. Zaten Milli takımımızda günlendir Erzurum’da bu salonda kamp çalışmalarını sürdürüyor. Skorboardda falan hiç blir problem yok, sonra maçlarına başlamasına üç gün kala, böyle bir söylenti çıkarmak, çok yanlış. Bizim dairemizde Tesisler Şube Müdürü var. İlçe Müdürü var, Tesis Amiri var. Bu insanlarla görüşüp bilgi alınmadan, bizi Valiliğe şikayet etmeleri çok yanlış. Belde aşağı vurmak kimseye bir şey kazandırmaz” dedi.

8 AYDA BUZ HOKEYİNE BÜYÜK İVME KAZANDIRDIK
20 yıla dayanan bir geçmişe sahip olan Buz Hokeyi’nde en başarılı federasyon yönetimlerinden birinin kendi yönetim kurulu olduğuna işaret eden Çintimar, buz hokeyine büyük ivme kazandırdıklarını söyledi. Çintimar, “Sponsorluk kavramı bizimle gelişti. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde yüzlerce çocuğumuza kamp imkanı sağladık, Milli takımlara bu kamplar sayesinde sporcu seçilmesini sağladık”dedi.
Buz Hokeyi Federasyon yönetiminde kuruşun hesabını yaptıklarını belirten Çintimar, federasyon bütçesini negatif durumdan pozitif duruma geçirdiklerinin altını çizerek, “Federasyonu devir aldığımız gün bütçemizde eksi 320 milyar TL borçlu durumda idi. 320 milyar beş yüz küsür borcumuz 100 küsür milyar alacağımız vardı. 320 milyar eksideydik. 3 trilyon 866 milyar bütçe yaptık. Bu bütçenin 1 milyar 943 milyonunu kullandık. Şu an bu kongrenin masrafları dahil borcumuz 186 milyar. Bugün itibariyle kasamızda olan para da 2.207 milyon lira para bulunmaktadır” şeklinde konuştu.
Aynı zamanda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Maüdürü olan Fatih Çintimar, yönetimde olup olmamanın kendileri için önemli olmadığıını belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da buz hokeyine en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi.
Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok’un destekleri ile spor tesislerinde gençlere spor imkanı sağlayamaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyerek, tesislerin şu an yüzde yüz kapasite ile çalıştığını belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2012 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.