Uçar’ın kaçarı yok!

Uçar’ın kaçarı yok!

admin
admin
03 Mart 2020 Salı 12:50
Uçar’ın kaçarı yok!

Vedat REFAYELİ

Geçtiğimiz günlerde bu köşede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çok konuşulan Palandöken ziyaretinde asıl öznenin kayak olduğunu söylemiş ve ‘’Erzurum’da belediye başkanlarının kaçı kayak yapıyor? Ya da kaçı kayağı biliyor?’’ diye sormuştum.

‘’Kış turizmi merkezi olma yolunda yürüyen Palandöken’e hangi belediye başkanımız kayak için çıkıyor. Haydi kimler varsa parmak kaldırsın’’demiş ve nedense hergün sosyal medyada bol bol paylaşım yapan belediye başkanlarından hiç birinin kayak yaparken bir paylaşımını görmediğime dikkat çekmiş, bu durumun yadırganır olduğunu söylemiştim.

Öyle ya. Hem Erzurum’da olacak, hem de böylesine önemli bir görevi ifa edecek, kayak ile hiç ilgisi olmayacak.

‘’Kayak yapmayan kalmasın’’ diyen bir Büyükşehir Belediye Başkanının bulunduğu bir şehirde kayağa ilgisizlik eksikliktir, ayıptır.

İki haftadır bekliyorum. Ben o yazıyı yazdıktan sonra ilginçtir, bir tek ses Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar’dan geldi.

Gözardı etmedi, kaçmadı yani bu çağrıdan.

Dr.Uçar zaten kayağı bilen bir yönetici ve zaman zaman yaptığının da şahidiyiz.

İşlerinin yoğunluğu sebebiyle bu kış döneminde pek kayak yapma imkanı bulamadığını söyleyen ve ilk fırsatta tekrar kayak yapmak için Palandöken’e çıkacağını belirten Dr. Uçar, bir de Basın Müdürü Cengiz Tosun aracılığıyla kayak fotoğrafını gönderdi, bilin istedim.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Uçar’ın Kaçarı Yok!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.