ŞAİR AKSU’DAN “TEMMUZ GÜNEŞİ”

Şair Yazar Mehmet Aksu’nun “Temmuz Güneşi” isimli şiir kitabı yayınlandı.

03 Haziran 2012 Pazar 13:31
ŞAİR AKSU’DAN “TEMMUZ GÜNEŞİ”
Daha önce Sevdamın Yurdu, Başka Dağlar Var ve Gönüllerin Budak gülleri isimli kitapları yayınlanan şair Mehmet Aksu, kitabının ilk bölümünde yer verdiği Şiirden Önceki Söz bölümünde “Hayat yolculuğunu anlamlı kılabilmek sevgi ve coşkuyla başlamakla başlar günü. Yeni şeyler söyleyebilmek için yeni kapılar aralamak, adımlamak bir şeyler öğrenmek gereklidir. İnsanın ömrünü bir defterdeki sayfalara benzetirsek, geriye dönüp baktığımızda gururla anabildiğimiz sayfalar sayısı anlam yüklediğimiz değerlerin yaşamımıza etki ettiği izlerin sayısıdır diyebiliriz” ifadelerine yer verdi.
Şair Aksu, 5 Haziran Salı günü Akademi Kitabevinde düzenlenen şiir dinletisi programına katılacak, kitaplarını imzalayacak.

Editör

Son Güncelleme: 03.06.2012 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.