DAPGENÇFEST HALK KONSERİYLE SONA ERDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen "DAPGENÇFEST 2014" düzenlenen halk konseriyle sona erdi.

25 Haziran 2014 Çarşamba 08:29
DAPGENÇFEST HALK KONSERİYLE SONA ERDİ
Aziziye Park`ta gerçekleştirilen konserde Türk Halk Müziği sanatçıları İdris Altuner, Erdal Beyazgül ve Selami Durmuş sahne aldı. Şair Ahmet Coşkun’un şiir dinletisinin de yer aldığı konserde gençler gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Kiremitçi, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, TRT Erzurum Müdürü Salih Lütfi Şengül, Türk-Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu, daire başkanları ve vatandaşların katıldığı konserde festivale katılan gençler halaylar çekti.

Başkan Sekmen, etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlik festivalinde emeği geçenlere teşekkür etti. Sekmen, "İnşallah bundan sonra Erzurum`da sosyal faaliyetlerde her alanda coşkulu kutlamalar yapacağız. Erzurum kültürü ve sanatı olan bir şehir. Kültür ve sanatımız ecdadımızın eserlerine yansımış, bizim de hizmetlerimize yansıyacak" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.06.2014 08:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.