Çocuklar, tiyatroyla tanışmanın heyecanını yaşadı

Erzurum'da yaşları 7 ile 11 arasında değişen 50 çocuk ilk defa tiyatro izledi

admin
admin
05 Kasım 2018 Pazartesi 00:01
Çocuklar, tiyatroyla tanışmanın heyecanını yaşadı

Erzurum'da, çocuklar ilk kez tiyatro izlemenin heyecanını yaşadı.

Erzurum Kent Konseyi Çocuk Meclisi yetkilileri, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında kentte, daha önce tiyatroyla tanışmamış 7-11 yaşlarındaki 50 çocuğu belirledi.

Etkinlik kapsamında Erzurum Devlet Tiyatrosuna getirilen çocuklar, burada sergilenen "Bir Flamingonun Renkli ve Çiçekli Hayatı" adlı oyununu izledi.

Tiyatro seyrederken zaman zaman heyecanlanan çocuklar, bazı sahnelerde ayağa kalkıp oyuna katılmak istedi.

Oyun sonrası, canlı oyuncuları izlemenin daha keyifli ve heyecanlı olduğunu ifade eden çocuklar, söz konusu etkinliğin tekrarının yapılmasını isteyerek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Etkinliğe, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Sorumluları Sema Kulunçkıran ve Pınar Burkankulu, Çocuk Meclisi Başkanı Betül Şengüllendi, Kadın Meclisi Başkanı Yadigar Nesrin Şerbetçioğlu ve Çocuk Meclisi üyeleri katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTiyatroçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.