Özelleştirme İdaresi Erzurum’da satıyor: 13 dönüm arsa

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yeni taşınmaz satış ihalesi için duyuruda bulundu. İhale kapsamında Erzurum’da da 13 dönüm satışa sunuldu.

admin
admin
17 Eylül 2020 Perşembe 11:37
Özelleştirme İdaresi Erzurum’da satıyor: 13 dönüm arsa

Aralarında Erzurum’un da bulunduğu Ankara, İzmir, Muğla, Nevşehir, Van, Aydın, Kayseri, Erzincan ve Yalova gibi 10 farklı ilde arsa satışı yapılacağı ilan edildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı taşınmaz satışı için ihale düzenleyeceğini duyurdu. 15 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu ile 10 farklı ilde yer alan çok sayıda taşınmaz satışa sunuldu.

ŞEHRİSTAN KONUTLARININ YANINDA

Erzurum’da Yakutiye ilçesi sınırlarında yer alan Gez Mahallesi Şehristan Konutları’nın yanı başındaki iki parselde toplam 13 bin 434 metrekare alan satışa sunuldu. 250 ada ve 40 ile 69 parsellerdeki alanları satışa sunan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 850 bin TL geçici teminat belirledi. Erzurum’daki arsaların satışı 04 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

SATIŞ ‘PAZARLIK’ USULÜYLE

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı çok sayıda taşınmazı birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık” usulü yöntemiyle satışa çıkardı. İhaleye girmek için teklif veren kişilerin zarfları açılarak açık artırma yöntemiyle teklif sahipleri arasında ihale ile taşınmazlar en yüksek teklifi veren kişi ya da kuruma satılacak.

26 Ekim tarihinde başlayacak olan ihaleler 4 Kasım tarihine kadar devam edecek. Taşınmaz ihalesine girmek isteyen her firma mutlaka ihale şartnamesi almakla yükümlü tutulacak ve bu şartnameye uygun olarak düzenlenen ihale mektubunu son teklif verme tarihinde saat 18:00'e kadar teslim etmekle yükümlü tutulacak.

Editör

Son Güncelleme: 18.09.2020 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.