AZUTİB-2 TOPLANTISI ÖNCESİ İLK KAFİLE GELDİ

Bölgeye yatırım çekmek için geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Anadolu’nun Zirvesinde Uluslararası Tanıtım ve İşbirliği Buluşması (AZUTİB) Organizasyonunun ikincisi yapılıyor.

14 Temmuz 2011 Perşembe 12:04
AZUTİB-2 TOPLANTISI ÖNCESİ İLK KAFİLE GELDİ
15-16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak AZUTİB-2 Organizasyonunda işadamı, resmi katılımcı ve basın mensubu-tur operatöründen oluşan ilk 10 kişilik grup bu sabah saatlerinde Erzurum’a geldi.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUDAKA), Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA), Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM), Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) ve Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliği içerisinde organize ettiği Anadolu’nun Zirvesinde Uluslararası Tanıtım ve İşbirliği Buluşması-2 (AZUTİB-2) programının ana amacı yerli ve yabancı işadamlarını bölgede buluşturarak iş ve yatırım imkanlarının görüşülmesini sağlanması amaçlanıyor. Program kapsamında Erurum’a gelecek olan yabancı işadamları, www.azutib.org.tr adresine girerek aldıkları randevuya istinaden, yerli işadamları ile buluşturulacak, ikili iş görüşmelerini yapacak ve görüşmelerden sonra da saha ziyaretlerinde bulunulacaklar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.