AZİZİYE’DEN ‘KENDİ İŞİNİN PATRONU OL!’ PROJESİ

Aziziye Belediyesi, KOSGEB işbirliğiyle üretim ve istihdama yönelik girişimcilik kursu düzenleniyor.

13 Mart 2015 Cuma 14:56
AZİZİYE’DEN ‘KENDİ İŞİNİN PATRONU OL!’ PROJESİ
Aziziye Belediyesi, KOSGEB işbirliğiyle üretim ve istihdama yönelik girişimcilik kursu düzenleniyor. 

Aziziye Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle ilçede girişimcilik kursu düzenliyor. Kursa katılarak sertifika alan girişimcilere KOSGEB tarafından 30 bin lira hibe, 70 bin lira faizsiz kredi veriliyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, üretim ve istihdama yönelik projeleri arasında yer alan girişimcilik kursunun kendi işini kurmak isteyenler için büyük fırsat olduğunu ifade etti. Seçim vaadleri arasında üretim ve istihdama yönelik projeler de olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, “KOSGEB ve İŞKUR gibi kuruluşlarla işbirliği içerisinde üretim ve istihdama yönelik projelere ağırlık vereceğiz. Belediyemiz bünyesinde devam eden AZMEK - Aziziye Mesleki ve Eğitim Kursları’nın nitelik ve çeşitliliğini arttırıyoruz. Bunların yanında üretim ve istihdama katkı sunan kurumlarla birlikte de işbirliği içerisinde projeler üretmeye devam edeceğiz. İşte şimdi KOSGEB ile ‘Kendi İşinin Patronu Ol!” sloganıyla girişimcilik kursu başlattık. İşini kurmak isteyen hemşehrilerimiz 6 Nisan 2015 tarihine kadar kursa müracaat edebilirler.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, işbirliği yapan ve projeye destek olan KOSGEB Erzurum Merkez Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür etti. 


Editör

Son Güncelleme: 13.03.2015 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.