PİYASAYA TOZ ESRAR SÜRMEK İSTEYEN 5 SANIĞA 21 YIL 21 AY HAPİS CEZASI

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Bürosuna bağlı ekiplerin fiziki ve teknik takibi sonucu kent merkezine 113 kilogram toz esrar pazarlamak isteyen 5 kişi, yargılandıkları Ağır Ceza Mahkemesi’nde 21 yıl 21 ay hapis cezasına çarptırıldı.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 10:49
PİYASAYA TOZ ESRAR SÜRMEK İSTEYEN 5 SANIĞA 21 YIL 21 AY HAPİS CEZASI
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin 19 Şubat 2013 tarihinde teknik ve fiziki takibi sonucu Erzurum kent merkezindeki öğrencilere satışa sunulan gram halindeki ’toz esrar’ operasyonunda Bingöl’den teslim aldıkları 113 kilogram toz esrarı Erzurum’da pazarlamak isterken, “Polis var, farları söndürün” şeklindeki teknik takip konuşmaları yakalattı.

Yakalanan uyuşturucu tacirleri F.B.,G.A.,M.G.,H.İ., ve Y.A. hakkında Erzurum Ağır Ceza Mahkemesinde 10-15 yıl arasında değişen hapis istemiyle dava açıldı.



5 SANIĞA 21 YIL 21 AY HAPİS CEZASI

Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında tutuksuz yargılanan F.B.,G.A.,M.G.,H.İ., ve Y.A. hakkında "Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlarından M.G., F.B. ve H.İ.’yi 5’er yıl 6 ay 20 gün, G.A.’yı 4 yıl 2 ay 20 gün, Y.A.’yı ise 2 yıl 9 ay olmak üzere toplam 21 yıl 21 ay hapis, 55 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Mahkeme heyeti tutuklu sanıkların cezaevine yattıkları süre ve temyiz aşamasını dikkate alarak tutuklu sanıkların tahliyelerine karar verdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.08.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.