KOCASINI VURAN KADININ İFADESİ

Erzurum’da boşanmak için dilekçe verdiği kocasını silahla yaralayan genç kadın kocasını öldürmek için değil cezalandırmak için ateş ettiğini söyledi. Silahın kocasına ait olduğunu söyleyen Kezban K., “Borçlar yüzünden kocamızla ilişkimiz bozuldu. Öldürmek istemedim” dedi.

24 Eylül 2014 Çarşamba 14:37
KOCASINI VURAN KADININ İFADESİ
Dün Erzurum’da sokak ortasında ayrı yaşadığı kocasını silahla yaralayan Kezban K., resmi nikahlı kocasını kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren Kezban K., “17 yıllık evliyim. İki çocuğum var. Eşim yorgancılık yapar. Benim de tekstil malzemesi sattığım bir iş yerim bulunuyor. İş yerlerimiz üzerine gelen borç oldukça yığılmıştı. Borçlardan dolayı eşimizle aramızda şiddetli geçimsizlik başladı. Erzurum Aile Mahkemesine 3 ay önce anlaşmalı olarak boşanmak için dilekçe verdik. Ancak borçların kim tarafından ödeneceği konusunda sürekli aramızda tartışma yaşanıyordu. İşlerimiz iyi gitmedi. Maliye borçları yığıldı. Borçları da eşim üstlenmedi. Aramış da tartışma geçti. Ben ayrılmak istediğimi söyledim. Birlikte mahkemeye giderek anlaşmalı olarak boşanmak için müracaat ettik. Psikolojim bozuldu. Borçla ilgili tebligatlar geliyordu sürekli. Borçlar yığılınca depresyona girdim. Evde bulunan eşime ait ruhsatsız Kırıkkale 7.65 mm tabancayı alarak çantama koydum. Öldürmek amacıyla koymadım. Cezalandırmak için koydum çantama. Yolda geçerken tekrar karşılaştık. Bana sinkaflı küfürler etmeye başladı. Bir bayan olarak onuruma dokundu. Bunun için kocama ait ruhsatsız tabancayı çıkararak öldürme kastıyla değil ayaklarından yaralamak için ateş ettim. Bu tabanca kocama aittir. Pişmanım. Öldürmek için değil cezalandırmak için ateş ettim” dedi.
Öte yandan, olaydan sonra kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde operasyon geçiren koca Ersin K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve Genel Cerrahi servisinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 24.09.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.