Erzurum’da önce işkence, sonra gasp

Erzurum'da rehin alma ve gasp iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.

admin
admin
20 Kasım 2019 Çarşamba 19:38
Erzurum’da önce işkence, sonra gasp

Erzurum'da, 2 gün boyunca rehin aldıkları kişiyi darp ve gasp ettikleri öne sürülen 2 zanlı tutuklandı.

İddiaya göre, Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde yaşayan M.C.Y, akşam saatlerinde evine gittiği sırada Berat Polat ve Yusuf Aykut tarafından durduruldu.

Polat ve Aykut, tartışma sonrası aynı mahalledeki bir evin banyosuna zorla hapsettikleri M.Ç.Y'ye 2 gün boyunca işkence yaptı.

Daha sonra şüpheliler, Palandöken Dağı'na götürdükleri ve darbettikleri M.Ç.Y'nin cep telefonu, banka kartları ile saatini gasbettikten sonra bölgeden uzaklaştı.

Çevredekilerin yardım ettiği M.Ç.Y, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince aynı mahallede kısa süre sonra yakalandı.

Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından Erzurum Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, "adam yaralama ve gasp" suçlarından tutuklandı.

Tutuklandıktan sonra polis ekipleri tarafından cezaevine teslim edilmek üzere adliyeden çıkarılan iki kişi araçlara bindirildi. Zanlılardan Berat Polat, bindiği araçta kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek “İyi olur, iyi olur. Kötü günlere alışığız biz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2019 19:41
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIşkenceGasp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.