Erzurum’da FETÖ'den 7 kişi tutuklandı

Erzurum'daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan aralarında Horasan Tapu Müdürünün de bulunduğu 7 zanlı tutuklandı.

admin
admin
14 Haziran 2017 Çarşamba 10:16
Erzurum’da FETÖ'den 7 kişi tutuklandı
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, örgütün gizli haberleşme programını kullanarak, örgütsel faaliyetler içerisinde yer alan 7 şüpheli tespit edildi. Düzenlenen operasyonla aralarında Horasan Tapu Müdürünün de bulunduğu 7 zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki sorguların ardandan adliyeye sevk edilen 7 zanlı "Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye" , "FETÖ üyeliği" suçlarından tutuklanarak cezaevine kondu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Fetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.