Erzurum'daki tefecilik operasyonunda flaş gelişme

Tefecilik yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

admin
admin
18 Temmuz 2019 Perşembe 17:43
Erzurum'daki tefecilik operasyonunda flaş gelişme

Erzurum'da tefecilik yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, tefecilik yaptığı değerlendirilen kişilere yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Şüpheliler N.K, S.A, B.A. ve S.A. mahkemece tutuklandı.

OLAY

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, nisan ayında intihar eden O.Y'nin bıraktığı intihar mektubunda yer alan bilgiler ve gelen bazı ihbarlar üzerine soruşturma başlatmış ve tefecilik yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 4 şüpheli yakalanmıştı.

Ekipler, şüphelilerin evlerinde yaptıkları aramalarda ise bir miktar para, bir av tüfeği, bu silaha ait mermiler ile çok sayıda tapu ve doküman ele geçirmişti.

Editör

Son Güncelleme: 19.07.2019 08:24
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTefeciOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.