ERZURUM ADLİYESİ'NE BALTALI SALDIRI

Erzurum'da bir kişi "Adalet istiyorum" diyerek Adliye Sarayı'nın dış camı ve Atatürk maskının bulunduğu kaideye baltayla saldırdı.

29 Eylül 2013 Pazar 00:43
ERZURUM ADLİYESİ'NE BALTALI SALDIRI
Erzurum'da bir kişi "Adalet istiyorum" diyerek Adliye Sarayı'nın dış camı ve Atatürk maskının bulunduğu kaideye baltayla saldırdı. Şahıs, daha sonra polise teslim oldu.
Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde 35- 40 yaşlarındaki erkek bir, elinde balta ve beline sakladığı bıçak ile korku saldı. Cemal Gürsel Caddesi'ndeki bir otobüs durağına balta ile saldıran ve isminin 'Ekrem Ciğerli' olduğunu belirten kişi, "Adalet istiyorum" diyerek 200 metre ilerdeki adliye sarayına yürüyerek gitti. Meraklı ve korku dolu bakışlar arasında resmi bir polisin takip ettiği şahıs, peşindeki kameramını fark edince adliye sarayına doğru elindeki balta ile koştu. Adliye sarayının dış kapısındaki camlara balta ile saldırıp, "Adalet istiyorum" diye bağıran şahıs, daha sonra Atatürk maskının adaletle ilgili vecizenin bulunduğu mermer kaideye balta ile saldırdı.
Adliye binasının önündeki açık alanda durup yine "Adalet istiyorum" diye bağıran Ciğerli, olay yerine gelen polisleri görünce elindeki baltayı ve belindeki bıçağı yere attı. Ceketini çıkartıp polise teslim olan Ciğerli göz altına alındı. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 29.09.2013 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.