Gör çek, Gör anla!

Erzurum’da aday olanların yolu buradan geçti..

admin
admin
08 Şubat 2024 Perşembe 10:08
Gör çek, Gör anla!

AK Parti’nin günlerce beklenen ilçe belediye başkan adayları Cumartesi günü Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın katıldığı toplantıda resmen ilan edilirken, günler öncesinde aslında kimlerin aday edildiğini Erzurum’da ki bu fotoğraf stüdyosunu takip edenler çoktan anlamıştı bile.

Tam tamına 75 yıllık Erzurum’un en eski, tarihi fotoğraf stüdyolarından biri olan Fehmi ve Fuat Eğilmez kardeşlerin işlettiği Görçek’in çalışanları da aslında kimlerin aday edildiğini herkesten önce öğrenmişti, biliyorlardı.

Biliyorlardı, zira, adaylık teklifinde bulunulan AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları, daha tanıtım yapılıp, ilan edilmeden önce bu stüdyoya girip, fotoğraf çekimi için gelmişlerdi.

Tanıtım toplantısı ve afiş, billboardlar için her bir adayın bir saate yakın süren fotoğraf çekimlerinden birisini de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen burada gerçekleştirmişti.

Son dönemlerde kendini yenileyen ve adeta bu sektörde tek tabanca olma yolunda ilerleyen Görçek’te çalışanlar, adayların kim olduğunu herkeslerden önce öğrenme ayrıcalığını yaşarken, çoğu meraklı seçmen de bu vesile ile adayların kim olduğunu öğrenme imkanı buluyordu...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.