Fiyatta indirime gidilmesi beklenirken Müdür gitti!

Fiyatta indirime gidilmesi beklenirken Müdür gitti!

admin
admin
15 Ocak 2020 Çarşamba 07:35
Fiyatta indirime gidilmesi beklenirken Müdür gitti!

Vedat REFAYELİ

Bu Palen Doğalgaz yönetimine aklım sırrım ermedi gitti bir türlü.

Basından ve kamuoyundan hep uzak durmaya özen gösteren Palen’de nasıl bir uygulama anlayışı hakimse anlamak mümkün değil.

Bugüne kadar onca şehir hayatının ve de ekonomisinin içinde olsa dahi bir türlü sosyal sorumluluk projeleri ile sahaya inmeyen, belki de inmek istemeyen Palen’de şimdi de müdürün gönderilişi ile ters köşe olduk.

Bence son zamanlarda başarılı çalışmalara imza atan ve bu konuda son derece samimi görünen Müdür Emre Akbulut görevden alınmış.

Böylesine önemli bir kurumun başındaki kişinin görevden ayrıldığını da şirket üst düzey yöneticilerinden değil de orada çalışan bir personel tarafından öğreniyorum.

Haber doğruydu.

Görevden alınma gerekçesini öğrenmek istedimse de hep kapalı bir telefonla karşılaştım.

O kadar ticaretinin olduğu Erzurum’a karşı böylesine hoyrat davranan Palen’in bugünlerde sıklıkla talep edilen fiyatta indirime gitmesi beklenirken müdürü göndermesi de bugüne kadar gerçekleşen uygulamalar ile cuk oturdu.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.