Çifte kavrulmuş gurur!

Bir ay içinde hem profesör hem de Başhekim yardımcısı oldu.

admin
admin
23 Haziran 2022 Perşembe 09:17
Çifte kavrulmuş gurur!

Vedat REFAYELİ

Atatürk Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Adem Karaman’ın iki hayali de ard arda gerçekleşti.

Karaman, önce profesörlük ünvanına kavuştu, ardından da Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne Başhakem yardımcısı oldu.

Kendisini ziyarete gidenler hem profesörlüğünü kutladılar hem de başhekim yardımcılığını tebrik ettiler.

Gazeteci büyüğüm Selahattin Şener ile ziyaretine gittiğimiz Prof.Dr.Adem Karaman’ı biz de iki mutluluğundan ötürü kutladık.

Odası adeta sevenleri tarafından gönderilen çiçekler sebebiyle çiçek bahçesini andıran Adem Karaman, sırasıyla Su altı hekimliği, hiperbarik birimi, acil tıp, radyoloji, taş kırma, nükleer tıp, güvenlik ve danışma hizmetlerinden sorumlu oldu.

Karaman, ‘’Her ikisinin de ard arda gelmesi elbette ki beni ve ailemi çok sevindirdi. Adeta çifte kavrulmuş bir gurur yaşıyorum. İnşallah hem yeni ünvanım ve hem de görev yerim ile şehrime ve şehrim insanına en güzel hizmeti sunarım’’ dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBaşhekim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.