Altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli kuzu

Horasan’da altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli kuzu dünyaya geldi.

admin
admin
09 Mart 2018 Cuma 12:23
Altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli kuzu

Erzurum Horasan ilçesi Kırkgözeler köyünde, altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli, kuyruğu olmayıp ayakları ters, bağırsakları dışarıda dünyaya gelen kuzu görenleri şaşırtıyor.

Horasan merkeze 20 kilometre mesafede bulunan Kırkgözeler köyünde, besici ikiz koyunlarından biri, altı ayaklı, iki çeneli iki dilli, kuyruğu olmayıp ayakları ters ve bağırsakları dışarıda bir kuzu dünyaya getirdi. Geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaş, hayatında ilk defa böyle bir kuzuyla karşılaştığını söyledi. Besici vatandaş, "Kuzu, hayvanlarımın içinde öylece kalsın. Kuzu, 2 gün önce dünyaya geldi. İlk gördüğüm zaman hayret ettim. Köydekilere söyledim, duyanlar hemen gelip baktılar. 6 ayaklı, iki çeneli, iki dilli, kuyruğu olmayan bir kuzu hayatımda bu zamana kadar görmedim. İlk defa böyle bir kuzu görüyorum" dedi.

Kuzunun yaşadığı öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.