Nihayet! Yerine Mevlüt Doğan’ın getirileceği kesinleştiği günden itibaren büyük bir sessizliğe gömülen, uzun süre telefonlarını açmayan Dilaver Yılmaz ile konuştum dün.. Mavi-beyazlı camiada çoğu gibi ben de merak ediyordum, bütün bu olanlardan sonra ne yaptığını, ne halde olduğunu ve ne düşündüğünü.. Bayağı bir zaman sonra nihayet randevuma cevap verdi ve sabah Palandöken semtindeki ofisinde biraraya geldik Dilaver Yılmaz ile. Bir diğer adıyla, BB Erzurumspor’un devrik başkanıyla..

***

Açıkçası yine her zamanki gibi kibar, güleryüzlü ve samimi. İlk şoku atlatmış belli, asıl işine odaklanmış artık ve BB Erzurumspor’dan o şekilde uzaklaştırılmasına da alışmış gördüm onu! 450 kişi çalıştırıyor, geçmişte yaşananlarla yaşayacak değil elbet. Çoğu şeyi de sineye çekmiş gibi. ‘’Pişman mıyım, açıkçası değil. Bir defa girmiştik o işe, bazı şeylere katlanmamız gerekiyordu. Ayrılışım böyle mi olmalıydı, elbette ki hayır. Daha yaşımız genç, olan oldu bir kere, yaşandı ve bitti! Uzatmaya da artık gerek yok’’ diyor Yılmaz. Kongre öncesinde oluşturulacak yönetim konusunda As Başkan Ünsal Kıraç ile restleştiğini son sözünü söylediğini ve sonrasında da Sekmen’in tercihini Kıraç’dan yana koyduğunu, bunu da anlayışla karşılamak durumunda olduğunu söyledi, meselenin bundan ibaret olduğunu açıkladı. Moda tabirle ‘off the record’olacak şekilde yaşananların çoğunu bana anlatan ama çoğu şeyin aramızda kalmasını isteyen Yılmaz, ‘’Çıkarım da yok, kimseye eyvallahım da..Allah biliyor, başkanken ne gerekiyorsa yaptım ve alnım açık, yüzüm ak’’ diyerek konuyu kapatmak istediğine, bu konuda artık açıklama yapmayacağına vurgu yaptı.

***

Yeni başkan Mevlüt Doğan’ı bir hafta sonra telefonla arayıp tebrik ettiğini, başarı dileğinde bulunduğunu söyleyen Dilaver Yılmaz, başkanlığı bıraktıktan sonraki BB Erzurumspor’un 3 maçını da izlediğini ama statda değil, ofisinde arkadaşlarıyla beraber televizyondan izlediğini belirtti. Bekamenga’nın aslında sezon başında akıllarında olduğunu, hatta imza atması için biletini de aldırdıklarını ifade eden Yılmaz, oyuncu ile bazı olumsuz görüşler olduğu için o gün o transferden vazgeçtikleri bilgisini de verdi. Bir haftalığına Erzurum’dan ayrıldığını, telefonunu bu bir hafta süresince bilerek kapattığını da anlatan Yılmaz, geçen süre içerisinde dostunu, düşmanını da tanıdığını ve kendisine 6 aylık başkanlık sürecinin kazandırdığını anlattı. BB Erzurumspor’da başkanlığa gelenlere saygı duyulmasını istediğini kaydeden Yılmaz, takıma ve yönetime başarı dileğinde bulundu..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır! (John Lyly)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürhan Özorhan 2018-02-06 12:27:50

Düşünce havuzunda boğulmamam kollarımın uzun oluşundandır.Fikir bulanıklarımı durulaştıran, İYİ yüreklilere selam ile .