Erzurumspor’un kullandığı stadyum, güya asrın felaketinde hasar gördüğü için kullanılamaz denildi. Daha sonra o kadar hasar yokmuş, kale arkaları kullanılabilir denildi. Seçim öncesinde de yeni stadyum için söz verildi.

Güya diyorum çünkü, stadyumdaki hasarın sebebi, Kahramanmaraş merkezli depremler değil..! 2011 kış oyunlarına hazırlık aşamasında devlet, yeni bir stadyum için kaynak ayırmıştı. Ancak hazırlık komitesindeki aklı evveller, yeni stadyuma gerek yok diyerek makyajlatmayı uygun görmüşlerdi. Stadyumun üzerine aşırı yükleme yapıldığı için çatlaklar patlaklar oluştu. Yani 628 kilometre uzaklıktaki depremle bizim stadyumun hiçbir alakası yok..!

Şimdi o stadyum yıkılacak ve 20 bin seyirci kapasiteli kompleks bir stadyum yapılacak. Ama yapım süresi iki yılı bulacak. Bu süre içerisinde, spor şehri Erzurum’un (!) futbol takımı lig maçlarını nerede oynayacak dersiniz? 200 kilometre uzaklıktaki Erzincan’da..! Yahu kimse sormaz mı? Futbol takımlarının amacı bulundukları şehre katma değer sağlamak değil mi?

UEFA standartlarında onlarca sahası olan Erzurum, yüksek irtifa kamp merkezine sahip bir kent. Bu kadar saha dururken, Erzincan neyin nesi? Yüksek irtifa kamp merkezine gelen herkes bu sahalara hayran kalırken, Erzurumspor futbol kulübünü Erzincan’a göndermek nasıl bir akıl tutulması? Transfer tahtası kapalı bir takıma ve taraftara yazık değil mi?

İşin en komik tarafı ise tüm spor kulüpleri kamp için Erzurum'u tercih ederken, bu şehrin futbol takımını başka bir şehre top oynamaya göndermek bu şehre ihanet değil de ya nedir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir Çelik 2024-04-12 14:47:07

Nasıl bir insaatsa iki yıl sürecek. Altı ayda şehir yapılıyor bir stad iki yıl sürüyor. Enteresan

Avatar
Naci 2024-04-15 09:52:20

Yalan haber. Takımın bir yere gittiği yok. Stad onarım yapılacak.

Avatar
Aytekin kahraman 2024-04-12 21:46:15

Yav bırakın stad yapılsın. Herşeyi eleştirmekten ne anlıyorsuz. Bırakın taş üstüne taş koyulsun. Sizlere kalsa herşey yalnış, herkes kötü. Tayyip Erdoğan reis yapılacak dedi yapılacak.

Avatar
Yakup Yurtseven 2024-04-12 15:31:44

Bizde bu yalakalar oldukça biz daha çok şehir şehir dolaşırız

Avatar
Sezai Yılmaz 2024-04-12 14:58:46

Kaligimin milliyetçi şehri. Kendi insanı kazanmasin diye Erzincana fit olan memleket. Milliyetçiliğin m si bile yok. Sadece atıp tütün. İhanet az bile olmuş

Avatar
Ekrem 2024-04-12 14:45:13

Aşkale Tortum, Pasinler statları üniversitelerin statları ne işe yarar. Gerçekten de ihanet. Erzurum oynar Erzincan kazanır. Bizde bakarız. Bizden hiç bişey olmaz