YAKUTİYESPOR PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup’ta Sarıkamış Esnafspor, kendi saha ve seyircisi önünde Erzurum Yakutiye Spor ile 0-0 berabere kaldı.

30 Aralık 2012 Pazar 18:13
YAKUTİYESPOR PUANLA DÖNDÜ
Sarıkamış İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesinde iki takım futbolcuları sahaya Sarıkamış’ta 3-6 Ocak 2013 tarihinde yapılacak Sarıkamış Şehitleri Anma etkinlikleri için ellerinde “İçimizde Dinmeyen Bir Ayaz Sarıkamış” yazılı pankartla çıktı.
Sarıkamış stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında daha atak oynayan Sarıkamış Esnafspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Maçın İkinci yarısında ise her iki takımda gol yollarında başarılı olamayınca karşılaşma 0-0 berabere bitti. Sarıkamış Esnafspor taraftarı kar yağışına ve dondurucu soğuğa rağmen sporcuları yalnız bırakmadı. Karşılaşma sonucunda iki takımda 1 puana razı oldu.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.