YAKUTİYESPOR KELKİT’İ BEKLİYOR

Son hafta deplasmanda Iğdır Üniversitesi Spor ile yaptığı maçta 2-0 geriden gelerek maçı 2-3 kazanan Yakutiyespor dikkatleri üzerine topladı. Pazar günü ligin 10’uncu hafta maçı için Kazım Karabekir Stadyumu’nda ağırlayacağı Gümüşhane temsilcisi Kelkit Hürriyetspor’u yenerek hem puanını yükseltmek hem de seri galibiyetlere başlamak istiyor.

01 Aralık 2012 Cumartesi 10:49
YAKUTİYESPOR  KELKİT’İ BEKLİYOR

Son hafta deplasmanda Iğdır Üniversitesi Spor ile yaptığı maçta 2-0 geriden gelerek maçı 2-3 kazanan Yakutiyespor dikkatleri üzerine topladı. Pazar günü ligin 10’uncu hafta maçı için  Kazım Karabekir Stadyumu’nda ağırlayacağı Gümüşhane temsilcisi Kelkit Hürriyetspor’u yenerek  hem puanını yükseltmek hem de seri galibiyetlere başlamak istiyor. Şu an ligde 13 puanla 8’inci sırada bulunan Yakutiyespor’un Teknik Direktörü Kurtulay Öksüz takımın genç olduğunu hatırlatarak sabredilmesi gerektiğini söyledi. Öksüz, “ Yakutiyespor, şu anda Bölgesel Amatör Lig takımlarında en genç olan takım. Zaman zaman gençliğin verdiği tecrübesizlikler yaşamış olsakta biz inanıyoruz ki bu takıma sahip çıkıldığı sürece çok iyi noktalara gelecek. Takımımızda gerçekten çok yetenekli futbolcularımız var. Gün geçtikçe kendilerini geliştiriyorlar. Herkes elinden geleni yapıyor.  Umarım bu hafta kendi evimizde oynayacağımız maçı kazanıp yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2012 10:52
Anahtar Kelimeler:
Yakutiyespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2012-12-01 15:35:13

kelkitte 3 futbolcu tff tarafından ceza aldı bu maçta yoklar