YAKUTİYE ANTALYA YOLCUSU

BAL Ligi temsilcimiz Yakutiye Belediyespor, ikinci yarı için Antalya’da kampa giriyor. Yakutiye Kartallarının yolculuğu yarın başlıyor.

09 Ocak 2013 Çarşamba 09:50
YAKUTİYE ANTALYA YOLCUSU


Ligin ilk yarısını orta sıralarda bitiren ve bir maçı eksik olan Yakutiye Belediyespor, ligin ikinci yarısına hazırlanmak için Antalya’ya gidiyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL)’deki Erzurum’un temsilcisi Yakutiye Belediyespor, Antalya Kremlin Palas Otel’de yapacağı kampla ligin ikinci yarısına bilenecek. Antrenörler Kurtulay Öksüz, Ercan Ünal ve Aydın Özyıldırım yönetimindeki Kırmızı-beyazlı takım, ikinci yarıda hedeflerini gerçekleştirme ümidi ile yarın Antalya’ya hareket edecek. Ağır bir kış sezonu geçiren Erzurum’da hava koşulları yüzünden iyi bir çalışma ortamı bulamadığı için Antalya’yı tercih eden Yakutiye Belediyespor hemen hemen tüm amatör ve profesyonel futbol takımlarının devre arasında kamp için tercih ettiği Antalya’yı tercih eden kulüpler arasında yer aldı. Kırmızı-beyazlılar burada bol bol hazırlık maçı yapmayı da planlıyor. Erzurum ekibi 27 Ocakta Ardahan ile ikinci yarının ilk maçında karşılaşacak. Yakutiye kartalları bu maçın hemen üç gün sonrasında ise Araklıspor ile erteleme maçında karşı karşıya gelecek.

Editör

Son Güncelleme: 09.01.2013 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-01-09 10:07:59

bu takıma transfer şart