ÜÇ PUANA KİLİTLENDİK

Arsin galibiyetiyle puanını 8’e çıkaran Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır deplasmanında da 3 puan hedefliyor.

10 Ekim 2012 Çarşamba 09:21
ÜÇ PUANA KİLİTLENDİK
Furkan NEHRİ'nin haberi 
3.lig 3.grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Arsinspor galibiyetinden sonra puanını 8’e çıkardı. Alınan galibiyet için “Önemli bir maçtı, kazandık ve mutluyuz” diyen Güngör, Diyarbakır’dan da 3 puan alıp hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini bildirdi. Arsinspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan teknik patron Güngör, şunları kaydetti:
“Arsinspor maçı bizim için bir çıkış maçı olacaktı, mutlaka almamız gereken bir karşılaşmaydı. Sporcularımız da bunun bilincindeydi ve bu bilinçle sahaya çıktılar. Maçın 90 dakikasına hükmeden 90 dakika istediği gibi oynayan bir Erzurum Büyükşehir Belediyespor vardı. Sonuç olarak 2-0 yendik. Önemli bir 3 puan aldık. Futbolcularımız müthiş performans gösterdi. Rakibe pozisyon vermemek bunun yanında 4-5 ciddi pozisyonlara girip 2 sinden faydalanmak bizim için artıydı. Pozisyondan daha çok oyun felsefemiz bizi ayakta tuttu. Sporcularımız gerçekten özverili oynadılar. Biraz daha topa hakimiyetimizi rakip sahada etkili hale getirebilirsek çok daha güzel olacak. Dediğim gibi bu süreçte 3 puan çok önemliydi ve bunu başardık sporcularımızı tebrik ediyorum.”  90 dakika boyunca sürekli Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a tezahürat eden taraftarlara da teşekkür eden Güngör, “Maç boyunca bizi yalnız bırakmayan, bizlerle beraber maçları sahiplenen taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. Sürekli takımı coşturarak ellerinden geleni yaptılar” diye konuştu.

"Diyarbakır’dan 3 puan almaya gideceğiz"
Ligin altıncı hafta maçı için hafta sonu deplasmanda oynanacak  Diyarbakırspor maçı ile ilgili olarak  Teknik Direktör Güngör “ Diyarbakır maçıyla da bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Artık Erzurum Büyükşehir Belediyespor büyük takım küçük takım demeden her maçı ciddiye alması gerekir.  Kocaeli’de aldığımız o mağlubiyet bize çok büyük bir ders oldu, aynı hatayı Diyarbakır’da yaparsak altından kalkamayacağımız hasar alırız. Bu bilinçle çalışıp Diyarbakır’dan 3 puan alıp önümüzü daha iyi görmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

Editör

Son Güncelleme: 10.10.2012 10:23
Anahtar Kelimeler:
Taşkın Güngör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.