TÜRK, SPOR TESİSLERİNE HAYRAN KALDI

12 Ağustos’ta Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak olan maça ev sahipliği yapacak olan Yeni Erzurum Stadı ile diğer spor tesislerine çıkarma yapan Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Türk, tesislere hayran kaldı.

04 Ağustos 2012 Cumartesi 16:02
TÜRK, SPOR TESİSLERİNE HAYRAN KALDI
Nurullah PALA haberi...
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Dursun Türk, Erzurum’a çıkarma yaparak Yeni Erzurum Stadı ve diğer spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile birlikte spor tesislerini gezen Türk, Erzurum’daki tesislere hayran kalırken, “Harkulade” olarak değerlendirdi. Özellikle 12 Ağustosta oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde Yeni Erzurum Stadyumu’nu baştan ağaya gezen ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Türk, Erzurum’un Süper Derbiye en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını söyledi. Türk, “12 Ağustos 2012 Tarihinde Erzurum Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali’ne ev sahihliği yapacak. Bizde Spor Genel Müdürlüğü olarak il müdürlüğümüzün çalışmalarını yerinde görmek için Erzurum’a geldik. Tesislerimiz gerçekten çok süper ve ülkemizin gurur duyacağı cinsten” dedi.
BU TESİSLER ÜLKEMİZİN GURUR KAYNAĞI
Spor kenti ve kamp Merkezi olan Erzurum’daki spor tesislerinin ve üniversiade için yapılan buz salonlarının Türkiye’nin gurur kaynağı olduğuna işaret eden Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İnşaat Mühendisi Dursun Türk, “Atlama kulesi mükemmel, zaten buz salonları için söylenecek bir şey yok. Yeni Erzurum Stadı ise konforu ve dizaynı ile Türkiye’nin en iyi stadyumları arasında yer alıyor. Bu tesislerle biz gurur duyuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü olarak ülkemize daha bir çok önemli spor tesisi ve stadyum kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
ÇİNTİMAR: STADIMIZ DEV MAÇA HAZIR
Dün Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’e Erzurum’daki spor tesislerini, bu salonlarını ve kayak merkezlerini gezdiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Biz ekiplerimizle birlikte haftalardır Süper Kupa Finaline hazırlanıyoruz. Şu anda Yeni Erzurum Stadı’nda son rötuşları yapıyoruz. Sahamız dev derbiye hazır, inanıyorum ki Üniversiade’dan ve daha bir çok spor organizasyonundan başarı ile çıktığımız gibi, bu dev maç organizasyonuna da ev sahipliği yapacağız. İki takım taraftarını da şimdiden sportmence maç izlemeye davet ediyorum. İnanıyorum ki, tüm dünyaya örnek olacak bir derbi izleriz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.08.2012 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.