TÜRK KARATESİ BİRS MARKADIR

Karate Federasyonu’na yeniden başkan seçilen Esat Delihasan, Türk karatesinin dünyadaki yerinin gurur verici olduğunu söylerken, Erzurum’a da büyük önem verdiklerini söyledi.

24 Ekim 2012 Çarşamba 10:37
TÜRK KARATESİ BİRS MARKADIR
Nurullah PALA haberi...

Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin de katıldığı Karate Federasyonu Başkanlığı seçimlerine tek aday olarak giren ve seçimi kazanarak, yeniden Karate Federasyonu Başkanı Seçilen Esat Delihasan, yeni yönetimi ile birlikte Türk karatesini Dünyanın bir numarası yapmak için çalışacaklarını söyledi. Türk Karatesinin dünyada bir marka olduğunu ve bu markayı zirvede tutmak için çalışacaklarını belirten Delihasan, Erzurum karatesinin de ülke karatesine katkı sağladığını ve Erzurum’daki karate çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan dört yılda uluslar arası müsabakalarda 1332 madalya kazandıklarını söyledi. “Son Avrupa ve dünya gençler şampiyonalarında en fazla madalya kazanan ekip olduk" diye konuştu.
Karatede elde edilen başarının sadece üstyapının değil, altyapınında önemli rol oynadığını belirten Delihasan, “Bunun yanında uluslararası kurullara antrenör, hakem ve yönetici sokmayı başardık. Organizasyonların kalitesini artırdık. Dünya ve Avrupa karate federasyonları herhangi bir organizasyon tehlikeye düştüğünde o turnuvayı vermek için bizi arıyor. Bu güven Türk karatesinin dünyadaki yerini gösteriyor”dedi.
Başkan Delihasan, sisteme kayıtlı 120 bin karateciden dörtte birinin aktif sporcu olduğunu vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 24.10.2012 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.