TUR VE MORAL ARIYOR

Ziraat Türkiye Kupası 1. Kademe maçında bugün saat 15.00’da deplasmanda Göle Belediyespor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor, günü birlik Ardahan’a gidip dönecek. Mavi-beyazlılar rakibini yenerek tur atlamak istiyor.

10 Eylül 2013 Salı 23:30
TUR VE MORAL ARIYOR
Nurullah PALA
Geçtiğimiz Pazar günü Karadeniz deplsamanında Ünyespor’a 1-0 mağlup olan ve ligde ikinci haftada yenilgi ile tanışan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye kupasında tur ve moral arıyor. Mavi-beyazlı takım, Ardahan Göle Belediyespor ile karşılaşacağı Göle Belediyespor maçını kazanarak kupada bir üst tura yükselmek istiyor. Dün akşam son hazırlığını Teknik Patron Yavuz İncedal yönetiminde yapan Erzurum ekibi, bugün sabah erkenden  Ardahan’a giderek, kupa maçını oynayacak. Mavi-beyazlı takım, maç bitiminde ise hemen Erzurum’a dönerek, yarın Nilüferspor hazırlıklarına başlayacak.
Yedeklere gün doğdu
Bugün deplasmanda kupa maçında Göle Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurum ekibinde yedek ve genç futbolculara maçta oynama şansı doğdu. Pazar günkü zorlu Nilüferspor maçını düşünen Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın, yedek ve genç futbolculardan kurulu bir kadroyu Göle karşısında sahaya sürmesi bekleniyor.  Mavi-beyazlı teknik adamın, yedek ve genç futbolculara, “Hazır olun” talimatı verdiği öğrenilirken, bir çok as futbolcusunu Erzurum’da bırakacağı belirtildi.
Rakibi ciddiye alın uyarısı
Ardahan deplasmanına günübirlik gidecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Yavuz İncedal, Saat 15.00’da oynanacak olan kupa maçı öncesinde oyuncularına rakibi ciddiye alın çağrısı yaptı. İncedal, “Ardahan Göle Belediyespor’a saygı duyuyoruz, bugün rakibimizle ciddi bir kupa maçı oynayacağız. Maçı kazanıp tur atlamak istiyoruz. Bizim için öncelikli hedef lig, ancak kupada da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Erzurum’a önemli takımları getirmek arzusundayız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2013 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.