TOROSLARDA TUR AVINA ÇIKTI

Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda bugün saat 18.00’da Adanaspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor, 5 Ocak Stadı’na tur atlamak için çıkacak.

27 Eylül 2012 Perşembe 10:17
TOROSLARDA TUR AVINA ÇIKTI
Nurullah PALA haberi...
Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk kademesinde kendi evinde Beşikdüzü’nü 3-1 mağlup ederek tur atlayan Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor karşısında da tur şansı arayacak. Erzurum ekibi tarihinde ilk kez mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci kademeyi de geçip, hafta sonu oynayacağı zorlu Kocaeli maçına moralli gitmek istiyor. Erzurum’un profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, Adana’ya teslim olmayacaklarını ve kupada tur atlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Güngör, “Ben ikinci kademe maçlarında da oyuncularıma güveniyorum, Adana’yı da kupadan elemek için sahaya çıkacağız”dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE GURBETE ÇIKIYOR
Bugün saat 18.00’da Adana 5 Ocak Stadı’nda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek olan Mavi-beyazlılar, kupa maçı için son hazırlığını dün yaparak, uçakla Ankara’ya oradan da Adana’ya geçmişti. Büyükşehir Belediyespor Teknik Menajeri Necdet Gümüşenek, takımın Adanaspor ile kupa maçını oynadıktan sonra direk İstanbul’a uçakla gideceğini ve orada kampa gireceğini belirterek, “Maç sabahı İstanbul’dan İzmit’e gideceğiz ve Kocaelispor ile ligin dördüncü haftasında karşılaştıktan sonra Erzurum’a döneciğiz” dedi.
KUPADA BİZDE VARIZ
Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebilecekleri yere kadar gideceklerinin altını çizen genç teknik menajer Necdet Gümüşenek, kadroda bulunan tüm fubolcuları Anada ve Kocaeli maçları için kafileye dahil ettiklerini söyledi. Teknik Menajer Necdet Gümüşenek, “Biz kupada kolay lokma olmayacağız. Teknik Direktörümüz Taşkın Güngör nezaretinde çıkacağımız kupa maçını önemsiyoruz ve sahadan galip gelmek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.
KAFA KAFAYA MÜCADELE EDECEĞİZ
Teknik Patron Taşkın Güngör’de dün yapılan son antrenmanda Adanaspor’dan korkmadıklarını belirtti. Güngör, "Adanaspor, deneyimli ve tecrübeli bir takım. Kadrosunda daha önce çalıştığım 6-7 sporcu var. Bizim de kulüp olarak kupada belirli hedeflerimiz var ve bu hedefe kilitlenmiş bir takımız. Eleme maçlarında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Amacımız Spor Toto 3. Lig'de kaliteli futbolun oynandığını ve inançlı bir futbolcu kadrosunun olduğunu göstermek. Adanaspor ile dirençli, kafa kafaya mücadele edecek bir kadromuz var. Herkes Spor Toto 3. Lig takımının neler yapabileceğini görecek. Biz Büyükşehir olarak tur için sahaya çıkacağız. Ancak hafta sonu ligde oynayacağımız Kocaeli maçı bizim için çok daha önemli, çünkü kupayı almamız hayal olur. Ancak ligde belirli hedefleri olan bir takımız ve Pazar günü de Kocaeli maçına mutlak galibiyet için çıkacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2012 10:32
Anahtar Kelimeler:
TOROSLARDA TUR AVINA ÇIKTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.