TARAFTARIN FATİH’İ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un gol makinesi Fatih Arat, Erzurum’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Taraftarın zorlu Darıca deplasmanından gol beklediği Arat, “Bu büyük taraftara layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:59
TARAFTARIN FATİH’İ

Furkan NEHRİ'nin haberi
Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçında ki en önemli silahı Fatih Arat maça hazır olduğunu söyledi. 1989 Antalya Serik doğumlu Arat, Muratpaşa Belediyespor’da başladığı futbola 2007 yılında Medicalpark Antalyaspor’a gerçekleşen transferiyle profesonelliğe geçiş yaptı. Daha sonra Alanyasporda 2 sezon geçirdikten sonra Polatlı Bugsaşspor’da  yıldızı parlayan 23 yaşındaki genç golcü sezon başında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Geldiği günden beri maç içindeki azmiyle ve etkili vuruşlarıyla rakipleri için adeta tehlike saçan Fatih, kısa sürede tüm taraftarın gözbebeği oldu. Attığı kritik gollerle Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u aldığı galibiyetlerde büyük payı bulunan 17 sırt numaralı Fatih mavi beyazlıların en etkili gol silahı haline geldi. Ligde attığı 7 golle takımın en skorer oyuncusu olan Fatih, takımda olmaktan çok memnun olduğunu ifade ederek Erzurum’a kısa sürede ısındığını söyledi. Hafta sonu oynanacak olan zorlu Darıca deplasmanında Taşkın Hoca’nın özellikle hücumda çok işler beklediği Fatih kendine şans tanındığı sürece elinden geleni yapacağını ifade etti. Arat, “Erzurum’da olmaktan çok mutluyum. Özellikle taraftarın maç gününde stadı doldurarak skor ne olursa olsun desteklerini sürdürmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bizde elimizden geldiği kadar bu büyük taraftara layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Takım içerisinde ki arkadaşlığın futbola yansıdığını söyleyen Arat, “ Takım arkadaşlarımızla olan dostluklar maç içerisinde oyuna da yansıyor. Hepimiz başka yerlerden geldik tabi uyum süreci biraz geç oldu ama şuan hepimiz birbirimize alıştık. Özellikle yöneticilerimiz bizler için ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah bizlere inanıldığı sürece destek olunduğu sürece bu şehrin adını üst liglerde göreceğiz” diye konuştu.   

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2012 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.