Sen çok yaşa Furkan!

Sen çok yaşa Furkan!

admin
admin
19 Şubat 2019 Salı 22:23
Sen çok yaşa Furkan!

Vedat REFAYELİ

Sürat Pateni’nde tarih yazdık diyorsam inanın, abarttığımı sanmayın. Henüz geçmişi çok eski olmamakla birlikte Türkiye sürat pateninde bayağı bir iyi yerde ve bunu da Furkan sayesinde Saraybosna’da gösterdik.

Milli sürat patenci Furkan Akar, Saraybosna’da Türkiye adına yarıştı ve iki mesafede bir ikinci bir de üçüncü olarak iki madalya kazandırdı ve gururumuz oldu. Bu başarı EYOF’ta ilk! Daha önce yok böyle bir şey. Kaldı ki Saraybosna’da yapıla EYOF’da tek madalya sürat pateninde geldi o da işte bu Furkan’ın sayesinde geldi.

500 metrede bronz, 1500 metrede de gümüş aldı. 1000 metrede talihsizlik yaşadı, düştü, alacağımız altını kaçırdı. Ama olsun. Bu da bir şey. Hem de çok şey. Önceki gün milli takım kafilesi ile ülkemize dönen ve Erzurum’a gelen Furkan Akar, dün madalyaları ile birlikte yanımızdaydı, PUSULA’daydı. Çok istiyordum, nihayet o iki madalyaya da dokunma mutluluğunu yaşadım.

İnanın bana BB Erzurumspor’un kazandığı süper kupa gibi geldi o madalya. Yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFurkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.