PEHLİVANLAR TORTUM’DA ER MEYDANINA ÇIKTI

Türkiye’nin pehlivanları Erzurum’un Tortum ilçesinde buluştu.

07 Eylül 2013 Cumartesi 17:14
PEHLİVANLAR TORTUM’DA ER MEYDANINA ÇIKTI
Tortum Belediyesi ve Erzurum Güreş İl Temsilciliği’nin birlikte düzenlediği Tortum Geleneksel Karakucak Güreşleri’ni Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler de izledi. Tortum Kaymakamı Halit Mengi, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Pasinler Belediye Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal Sertoğlu, Yıldızlar ve Gençler Milli Takım Antrenörleri İlhami Topaloğlu ve Yaşar Sefil, Karakucak Güreşleri Yürütme Kurulu Üyesi Aslan Sertoğlu, Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ve Karakucak Güreşleri Organizatörü Fahrettin Ertürk’ün de katıldığı organizasyona yoğun ilgi gösterildi. Tortum Geleneksel Karakucak Güreşleri’ne 176 sporcu katıldı. 13 siklette gerçekleştirilen karakucak güreşlerinde 5 hakem görev aldı. Etkinlikte milli sporcu Murat Ertürk, Büyükşehir Belediyesi adına güreşti.

“GÜREŞTE ALTIN BİR DÖNEM YAŞAYACAĞIZ”

Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, kentte güreş sporunda önemli gelişmelerin yaşandığını söyledi. Topaloğlu, şöyle dedi: “Güreşte altın bir dönem yaşayacağız. Erzurumlular, güreşte bir şeylerin değiştiğinin farkındalar. Bunu güreş severler her platformda dile getiriyorlar. Güreşçilerin yetiştiği er meydanı Tortum’da böyle bir organizasyonun yapılması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Geçen hafta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’in talimatıyla hayata geçirilen uluslararası etkinlikte bir araya geldik. Erzurum’da bütün güreş camiası başarı için kenetlendi. Özellikle Başkanımız Ahmet Küçükler’e çok teşekkür ediyoruz. Güreşin kalkınması ve daha iyi bir noktaya gelmesi için yerel yönetimlerin bize sürekli yardımcı olması, el atması ve organizasyonlarımıza destek vermeleri lazım. Bu desteği başkanlarımızdan alıyoruz ama daha fazlasını istiyoruz. Erzurum’da il ve ilçeleri temsil edecek güreş kulüplerinin açılması lazım. Bu konuda çok umutluyuz. Belediye başkanlarımızın gönüllerinde var olan güreş sevgisi sürekli olduğu müddetçe sırtımız yere gelmeyecek."


Editör

Son Güncelleme: 07.09.2013 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SR GERAD 2013-09-08 19:06:23

am xavi gerad jude, aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
([email protected])
yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. biz renging krediler
sunuyoruz
3000 sadece us $ euro ve pound 50,000.000 için.
biz dahil kredi her türlü teklif
bireysel krediler:
isletme kredileri:
ögrenci kredileri:
insaati krediler:
ev kredileri:
is expandsion krediler:
borç konsolidasyonu kredi:
biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
daha fazla bilgi için ([email protected]): e-posta iletisim.

sr gerad jude görüyoruz.