Özköylü, oyuncuları suçladı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, en az beraberlik için geldikleri Eskişehir'den puansız döndüklerini dile getirdi.

admin
admin
23 Ekim 2017 Pazartesi 12:31
Özköylü, oyuncuları suçladı

Her hafta benzer hatalar yaptıklarını anlatan Özköylü, şunları söyledi:

"Eskişehirspor, çok yetenekli oyunculardan kurulu, yediğimiz gollerle bizi cezalandırdılar. Maçı kazanma noktasına getirdiğimiz anda devamını getiremedik. İstediklerimizi yapamadık. Hızlı hücumlar yapmaya çalıştık. İkinci golü bulamadık. Bireysel hatalar ve söylediklerimizin yapılmaması, üzülerek ayrılmamıza neden oldu. Bu takımın teknik direktörü bir şey istiyorsa, oyuncu grubu bunu yapmak zorunda. Bireysel hatalara bir çözüm bulamadık. Üzgünüm. Hedefimiz bu değil."

Maçtan çok umutlu olduğunu dile getiren Osman Özköylü, "Maçı iyi bir şekilde bitirme noktasında, en kötü buradan berabere ayrılma noktasında çok umutluydum. Ve maçı da o noktaya kadar getirdik. Oyun anlayışımız bu konuda son o yediğimiz 2 gole kadar oldukça iyiydi. Ama maalesef daha önceki maçlarda yaptığımız benzer hataları yine yaptık. Maçtan önce söylediğim çok net bir şey var oyuncularımdan istediğim, çok net bir şey var. bunu belki yediğimiz o ikinci gole kadar 80 dakika çok iyi şekilde yapmaya çalıştılar ama orada söyledik de hafta boyu da bunu çalıştık. Bu rakip çok yetenekli oyunculardan kurulu, bire birde çok etkili oyuncular, çok adam eksiltebilen oy, onlara mesafe verirseniz, geriye kaçarsanız mutlaka bunu cezalandırırlar. Ve neticesinde yediğimiz 2 golle bizi cezalandırdılar. Yani maçı kazanma noktasına getirdiğimiz bir yerde, biraz topu tutabilsek, biraz bizde kalsa, rakibi biraz koşturabilsek olacaktı" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.