NİKE HALI SAHADA GRUP ŞAMPİYONU ERZİNCAN

Erzurum’un ev sahipliği yaptığı Nike Halı Saha Ligi Grup Finallerinde Trabzon’u penaltı atışları sonucu 5-4 mağlup eden Erzincan şampiyon oldu.

10 Haziran 2014 Salı 17:31
NİKE HALI SAHADA GRUP ŞAMPİYONU ERZİNCAN
Erzurum, Liseli Gençler Nike Halı Saha Ligi Grup Maçlarına ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlediği Nike Halı Saha Ligi grup karşılaşmaları sona erdi. Gümüşhane, Artvin, Kars, Ağrı ve Rize ekiplerinin katıldığı Liseli Gençler Nike Halı Saha Ligi Maçları’nın finalinde Erzincan ile Trabzon karşı karşıya geldi. Çimsa Halı Saha’da oynanan final maçlarında Furkan Emeksiz ile Serkan Peker hakem olarak görev yaptı. Turnuvanın finalinde ise Serkan Peker düdük çaldı. Trabzon ile Erzincan’ın 15’er dakikalık müthiş mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Çimsa Halı Saha’da oynanan final karşılaşması yoğun bir ilgi gördü. Tertip Komitesi Üyeleri Turan Ağar, Fetullah Demir, Yaser Taşkesenlioğlu ve Yunus Aras’ın da izlediği final maçında iki takımda birbirlerine üstünlük kuramayınca grup şampiyonunu seri penaltı atışları belirledi. Hakem Serkan Peker yönetiminde yapılan penaltı atışlarında Erzincanlı futbolcular 5 penaltıyı da gole çevirdi. Son penaltıyı Trabzonlu futbolcu auta atınca Erzincan şampiyon oldu. Antrenör Ersin Cihan, Şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek, “Aslında işi penaltılara bırakmadan kazanabilirdik, mutlak golleri kaçıran takım bizdik, ama olsun penaltılarla kazandık, Hedefimiz büyük, İnşallah bunu başarırız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.06.2014 17:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHalı SahaNike
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.