Ne yalan söyleyeyim, ben Scorione’ciyim!

Ne yalan söyleyeyim, ben Scorione’ciyim!

admin
admin
07 Ağustos 2018 Salı 08:55
Ne yalan söyleyeyim,  ben Scorione’ciyim!

 

Vedat REFAYELİ

Transfere artık kaliteli bir santrafor aldığında nokta koyacağa benzeyen BB Erzurumspor’da geçen bir isim var, beni çok çok heyecanlandırıyor. O isim Oscar Scorione! Taa Kasımpaşa’da oynadığı zaman dikkatimi çeken bu oyuncu bana göre son yıllarda Türkiye’ye gelmiş en faydalı yabancılardandır.

Aynı zamanda alt yapısı sağlam ve Türkiye şartlarına da uyum sağladığını gözlemlediğim bir oyuncudur. Özellikle kritik anlarda kritik golleri ile bende olumlu izler bırakan Oscar Scorione, bana göre teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da istediği özelliklere sahip bir oyuncu.

Sürekli önde oynayan, her iki kulvarda da oynama becerisine sahip bir kanat oyuncusu olduğu için Mehmet hocanın da ona yok diyeceğini sanmam. Muhakkak yönetimin bileceği iştir, para durumları nedir, bilmem. Ancak doğrusu ben Scorione’li bir Erzurumspor takımının rakip takımlar üzerinde de etki yapacağına inandığım için gerekirse hemen alınmasını isterim, başka da bir şey istemem. Daha başka bir ifadeyle Erzurum ancak beni Scorione transferiyle keserse keser!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Mehmet AltıparmakScorione
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.