KUR’AN KURSUNDAN BADMİNTON SALONUNA

Erzurum Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün Erzurum’da Yürüttüğü Yaz Spor Okulları Kapsamında Kur’an Kursları’nda Eğitim Gören Minik Kız Ve Erkek Öğrencilere Badminton Kursu Veriliyor

01 Ağustos 2013 Perşembe 16:59
KUR’AN KURSUNDAN BADMİNTON SALONUNA
Badminton Antrenörü Çiğdem Demir, badmintona Erzurumlu gençlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’nin 81 ilinde 29 Haziranda aynı anda başlattığı Yaz Spor Okulları Erzurum’da tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün İl ve İlçe Müftülükleri ile ortaklaşa yürüttüğü Kur’an Kursları’nda eğitim gören minik öğrencilere yönelik sportif aktiviteler devam ediyor. Kur’an Kursları’nda eğitim gören minik kız ve erkek öğrenciler, saban Kur’an-ı Kerim öğrenirken, öğleden sonra badminton eğitimi alıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Badminton Antrenörü olarak görev yapan Çiğdem Demir, badminton çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyledi. Demir, Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak başlatılan ve Spor İl Müdürlükleri tarafından yürütülen Yaz Spor Okulları kapmasında Batminton Kurslarının da büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Demir, “Yaz Spor Okulları kapsamında açtığımız badminton kursları büyük bir ilgi görüyor. Çalışmalarımızı Yakutiye Spor Salonu’nda sürdürüyoruz. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz ve Tesis Amirimiz Nuri Eren burada bize çalışmalarımıza büyük bir destek veriyorlar” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.08.2013 17:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKuran KursuBadminton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.