KARADAYI’YA TEBRİK ZİYARETİ

Eyüp Gözgeç'in başkanlığında oluşturulan Boks Federasyonu Yönetim Kurulu’nda yeralan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’yı ziyaret eden boksörler tebrik etti.

15 Kasım 2012 Perşembe 09:59
KARADAYI’YA TEBRİK ZİYARETİ

Furkan NEHRİ

Eyüp Gözgeç başkanlığında oluşturulan Boks Federasyonu Yönetim Kurulu’nda yeralan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’yı ziyaret eden boksörler tebrik etti. Boks Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, Milli takım Antrenörü Naim Karataş ve uluslararası boks hakemi Fedli Temur, Karadayı’yı boks federasyonuna girdiği için kutladı. Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden Ahmet Metin Karadayı, “Erzurum ve Türkiye’de boksun kalkınması için elimizden geleni yapacağız” dedi. Boks İl Temsilcisi ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, “İlimizde spora verdiği katkılardan dolayı hep takdir ettiğimiz Ahmet Metin Karadayı’nın boks sporuna da yardımcı olması bizleri çok sevindirdi. Erzurum’da sporun ve sporcunun bir yerlere gelmesini istiyorsak herksin taşın altına elini koyması gerkir. Karadayı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’ya boksa ve diğer tüm sporlarına vermiş olduğu desteklerden ötürü biz sporcular olarak minnettarız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 15.11.2012 10:12
Anahtar Kelimeler:
Ahmet Metin Karadayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.