KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI

Teknik Patron Taşkın Güngör nezaretinde zirveye koşan Büyükşehir Belediyespor, grupta haftanın maçında deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Yıldıray’ın golü ile yenik duruma düşen Büyükşehir Belediyespor kaptan Muhammet Emin Bakan’ın golü ile eşitliği sağladı ve Başkent’teki zorlu mücadeleden bir puan çıkartmayı başardı.

20 Kasım 2012 Salı 10:55
 KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI


Nurullah PALA haberi...

Spor Toto 3. Ligi 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, Ankara deplasmanından punla dönüyor. Ligin 12. Haftasında deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden biri olan Keçiörengücü ile zorlu bir sınava çıkan Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Keçiörengücüspor ile 1-1 berabere kalarak Aktepe Stadı’ndan puan çıkarttı. Maçın 25.dakikasında Keçiörengücü Yıldıray ile golü buldu. Maçtan kopmayan Büyükşehir Belediyespor’da 45.dakikada sahneye çıkan kaptan Muhammet Emin Bakan topu filelerle buluşturdu ve takımana 1-1’lik eşitliği getirdi. İlk yarı bu skorla kapandı. Takımların ikinci yarıdaki gol girişimleri sonucu değiştirmeyince maç 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla iki takımda birer puanla sahadan ayrıldı.

KAPTANLIK MUHAMMET EMİN’E YARADI
Kaptan Cabir’in kırmızı kart cezalısı olduğu için yer almadığı Keçiörengücü maçına kaptan olarak sahaya çıkan Muhammet Emin Bakan hem iyi mücadele etti. Hem de takımına bir puan getiren golü attı. Geçtiğimiz hafta oynanan Sancaktepe maçında Teknik Patron Taşkın Güngör tarafından sahaya sürülen ve müthiş bir mücadele örneği gösteren Muhammet Emin Bakan zorlu başkent deplasmanında da takımın kurtarıcısı oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu bundan sonra daha da iyi oynayacağına dair söz verdi.

ANKARA'DAKİ ERZURUMMLULAR MAÇA AKIN ETTİ
Ankara Aktepe Stadı’nda oynanan 12.haftanın en zorlu maçında Başkentte ikamet eden Erzurumlular, stada akın etti. Beşbin kişilik statta ikibini aşkın Erzurumlu’nun Büyükşehir’i desteklediği belirtildi. Ayrıca Ankara’da ikamet eden bir çok Erzurumlu bürokrat ile Erzurum Milletvekillerinin de maçı izlediği ifade edildi. Kulüp Başkanı Saim Özakalın ile yöneticiler de stattaki yerini alarak heyecanla maçı takip ettiler. Büyükşehir Belediyespor., 1-1 biten maçın ardından puanını 24’e çıkartarak, lider Darıca Gençlirbirliği ile arasındaki 7 puanlık farkın açılmasını önledi. Mavi-beyazlılar, hafta sonunda kendi evinde ligin 13.haftasında oynayacağı Oyak Renault maçı öncesinde büyük bir avantaj sağladı.
 
TOPLU SONUÇLAR
Beylerbeyi 0 - 0 Gümüşhanespor
Diyarbakırspor 4 - 2 Y. Yozgatspor
Elazığ Belediye 1 - 0 Arsinspor
Isparta Emrespor 0 - 1 Altınordu
Keçiörengücü 1 - 1 Büyükşehir Bld.
K.Maraş Belediyespor 1 - 0 Çorum Bld.
Mardinspor 0 - 2 Kocaelispor
Oyak Renault  1 - 2 D. Gençlerbirliği
Sancaktepe  4 - 0 Maltepespor

MAÇIN KARNESİ
Stad: Aktepe
Hakemler: Bilal Kunt7, Murat Ceylan7, İbrahim Çetin7
Goller: Dk. 25 Yıldıray(K.Ören), Dk. 45 M. Emin Bakan(B.Ş Belediye)
Sarı Kartlar: Serdar (K.Ören), Dede Çelik (B.Ş Belediye)
Keçiörengücü: Murat6, Tarık5, Osman5, Sinan6, Edip5, Ceyhun6, Yıldıray8, Serar6(Zihni4), Sefa6, Koray6, Onur5(Özkan4)
B.Ş Belediyespor: Lokman7, Mehmet6, Dede7, Fatih7, M.Emin8, İsmail6, Oktay7(Turan5), M.Fettah6, Emrah Bayram7(Emrah İnanç5), Fatih Arat6, Ahmet6 (Samet5)

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2012 11:10
Anahtar Kelimeler:
KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.