JUDONUN ALTIN ÇOCUĞU YUNANİSTAN’DA

Erzurum’da son yıllarda ağabeyi Ertuğrul Dönmez ile birlikte elde ettiği zaferlerle dikkat çeken Cengizhan Dönmez, bu kez Yunanistan’da madalya arıyor.

13 Haziran 2014 Cuma 09:41
JUDONUN ALTIN ÇOCUĞU YUNANİSTAN’DA
Erzurum Gençlikspor Kulübü’nün başarılı judocu Cengizhan Dönmez, Yunanistan’da Türkiye adına madalya arıyor. Hafta sonunda Yunanistan’ın Xanthi kentinde yapılacak olan Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan milli judocu Cengizhan Dönmez, Yunanistan’a gitti. Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez tarafından özel olarak Yunanistan’daki şampiyonaya hazırlanan Cengizhan Dönmez, formu ile kendisine güvenenleri umutlandırıyor. Mili sporcu, “Yunanistan’da altın madalya benim olacak. Bu şampiyonaya çok farklı hazırlandım. Kendime güveniyorum. İstiklal Marşını çaldırıp, Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.06.2014 09:42
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErtuğrul Dönmez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.