İSTİFASINI YIRTTIK ATTIK

Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, “Biz bir ekibiz, ekipten bir kişinin bile ayrılmasına gönlümüz razı olmazdı. Bizde bu yüzden Asbaşkanımız Ahmet Metin Karadayı’nın istifasını kabul etmedik. Yazdığı dilekçeyi işleme koymadan yırttık attık” dedi.

18 Aralık 2012 Salı 17:49
İSTİFASINI YIRTTIK ATTIK



Nurullah PALA-Furkan Nehri’nin haberi
Büyükşehir Belediyespor’da Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı’nın istifa dilekçesi kabul edilmedi. Önceki gün şok bir kararla Kulüp Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan İşadamı Ahmet Metin Karadayı’nın istifası kabul edilmedi. Dün akşam Kulüp Binası’nda Yönetim Kurulu Toplantı Odası’nda düzenlenen basın toplantısında Karadayı’nın istifasının kabul edilmediği açıklandı. Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu’nun aldığı karara saygı gösterdiğini belirten Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Ahmet Metin Karadayı, görevine devam edeceğini açıkladı.

ESKİSİNDEN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM
Fikir ayrılığı nedeniyle iki gün önce Avukatı ile birlikte istifa kararı aldığını ve istifa dilekçesini Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gönderdiğini belirten Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı, “İstifam Yönetim Kurulu Başkanımız Saim Özakalın ve yönetim kurulu tarafından kabul edilmedi. Bizde göreve devam kararı aldık. Bundan sonra, daha çok çalışacağım” dedi. İstifa dilekçesinin yırtılıp atıldığını ve işleme koyulmadığını belirten Karadayı, “İnişli çıkışlı bir durum oldu. Bundan sonra sorunları el birliği ile çözerek aşacağız. Bundan sonra kulüp için daha çok çalışacağım” diye konuştu.

İSTİFASINI İŞLEME KOYMADIK
Yönetim olarak 25 kişilik pırıl pırıl iş adamı ile birlikte Büyükşehir Belediyespor yönetimine seçildiklerini beliren Kulüp Başkanı Saim Özakalın, “Biz birlikte göreve geldik. Biz bugün değil, Karadayı ile geçmişe yönelik dostluklarımız bulunuyor. Onun yönetim kurulundan ayrılmasına gönlümüz razı olmazdı. Bizde bu yüzden istifa dilekçesini hiç okumadan işleme bile koymadık.  Kendisinin Avukatı aracılığı ile gönderdiği istifa dilekçesini yırtıp attık” dedi.

ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK
Başkan Özakalın, Büyükşehir Belediyespor yönetimi olarak ateşten bir gömlek giyerek, transferin bitimine 25 gün kala yönetime geldiklerini belirterek, buna rağmen, şehri heyecanlandıran bir takım kurduklarını belirtti. Özakalın, “Biz takım olarak buz sezon bazı haftalarda çok iyi sonuçlar almamıza rağmen, kaybettiğimiz puanlarla istediğimiz yerde değiliz. Şehrin beklentisini biliyoruz. Taraftarımızı mutlu edeceğiz. Ancak bizim üzerimizdeki takımlara baktığımızda adamların 3-4 yıllık bir birliktelikler olduğunu görüyoruz. Bizde Büyükşehir Belediyespor olarak, öncelikle istikrarı yakalamanın mücadelesini veriyoruz. Bunu da el birliği ile başaracağız” dedi.  Mavi-beyazlı kulübün başkanı Saim Özakalın,  geçmişti bir Erzurumspor örneğinin yaşandığına ve bundan ders çıkartılması gerektiğine işaret ederek, şehrin ve camianın da yönetime ve takıma sahip çıkmasını istedi. Başkan Özakalın, “Biz Darıca maçı sonrası İstanbul’da kaldık, üç gündür orada hocamızla birlikte bir teknik çalışma yaptık. İnanıyorum ki, taraftarı mutlu edecek sonuçlar alacağız” şeklinde konuştu.

KÖMEÇ BİZ ET VE TIRNAK GİBİYİZ
Mavi-beyazlı kulübün Sağlık İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Dr. Serdar Kömeç de basın toplantısında kısa süreli bir açıklama yaptı. Kömeç, “Biz Büyükşehir Belediyespor yönetimi ve Erzurum futbol camiası olarak bir aileyiz,  et ve tırnak gibiyiz. Hiçbir aile ferdinin ayrılmasına müsaade edemezdik, etmedik de. İstikrar başarının mimarıdır, biz bu istikrarı yakalayacağız. Taraftarı mutlu etmek adına kat kat çalışmaya hazırız” diye konuştu. Basın toplantısına Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve Asbaşkanlardan Ahmet Metin Karadayı ile Serdar Kömeç ile Basın Sözcüsü Ömer Faruk Şenpolat da katıldı. Basın toplantısının ardından diğer yöneticilerde haftalık yönetim kurulu toplantısı için kulüp tesislerine geldi. Yöneticiler hep birlikte objektiflere dostluk pozu verdi. Genel Sekreter Ufuk Demir’de Yarın Saat 19.00’da Daşhane’de yönetim ve futbol takımı ile birlikte basın mensuplarının da katılacağı bir moral yemeği düzenleneceğini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2012 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.