HERŞEY ÇOK GÜZELDİ

Erzurum’da oynanan süper kupa finali sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak müsabaka sonrası basın mensuplarına maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu, organizasyondan övgüyle bahsettiler

14 Ağustos 2012 Salı 12:14
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ
TFF Başkanı Demirören ve Galatasaraylı yöneticilerden Erzurum’a övgü geldi.
TFF Başkanı Demirören, yeni sezonun her iki takımada hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Erzurum’da her şey başından sonuna kadar güzeldi. Çok güzel bir maç oldu. İki takımada yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

DÜRÜST: “AYDINLIKTA KUPA ALMAK GÜZELDİ”
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ise sezonun ilk kupasını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Erzurum halkı harikaydı,. Harika bir örnek sundular. Şenlik içinde geçti. Bu kupayı aldığımız için mutluyuz. Sezonu kupayla bıraktık, yeni sezona kupayla başlıyoruz. Aydınlıkta kupa almak güzeldi” diye konuştu.

ALBAYRAK’TAN KUPA YORUMU
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Erzurum’daki güzel organizasyondan dolayı taraftarlara ve yöneticilere teşekkür etti.
Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak kupayı hak ettiklerini söyleyen Albayrak, “İyi bir mücadele ortaya koyarak hak ederek maçı kazandık. Sezona kupayla başladığımız için mutluyuz. Eksik kalmamıza rağmen başarılı bir futbol ortaya koyduk. Futbolcularımızı kutluyorum” dedi.
Albayrak, ayrıca Erzurum’daki organizasyonun çok iyi olduğunu belirterek taraftarlara teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 14.08.2012 12:37
Anahtar Kelimeler:
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.