GÜNGÖR’ÜN GÖZDESİ CABİR

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor’da Taşkın Güngör, en çok formayı Cabir’e verdi. 737 dakika forma giyen Cabir’i 720 dakikayla Dede Çelik takip etti. 25 sarı, bir kırmızı kart gören takımda gol krallığında Güner Okay ile Fatih Arat 3’er golle öne çıktı.

02 Kasım 2012 Cuma 18:24
GÜNGÖR’ÜN GÖZDESİ CABİR

Furkan NEHRİ

Spor toto Üçüncü lig üçüncü grupta mücadele eden Taşkın Güngör yönetimindeki Erzurum Büyükşehir Belediyespor dokuzuncu haftayı haftasonu Kazım Karabekir Stadın’da oynadığı Kahramanmaraş Belediyespor karşılaşması ile tamamladı. Ligde toplam 5 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet ile 17 puanı bulunan mavi beyazlı ekip 7’inci sırada yer alıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor grup lideri Darıca Gençlerbirliği ile en değerli yedinci takımı.

Belediyespor’da bu sezon şimdiye kadar en çok forma şansı ise 737 dakika ile kaptan Cabir Coşara verildi. Cabir’i takip eden futbolcu ise defansın bel kemiği 720 dakikalık performansıyla Dede Çelik oldu.

9 hafta sonunda Belediyespor’a toplam 26 kart çıktı. 25 sarı kartla grubun en çok kart gören 9’uncu takımı olan Büyükşehir Belediyespor’da en çok sarı kartı ise savunma oyuncusu Dede Çelik gördü. Dede, 9 hafta sonunda hakemlerden 3 sarı kart gördü. Takımın dokuz haftalık maç serüveninin sonunda tek kırmızı kartını ise Kahramanmaraş Belediyespor maçında takım kaptanı Cabir Coşar gördü.

Atılan 14 golün dağılımı ise şöyle: Güner Okay ve Fatih Arat 3’er gol, İbrahim İdis ve Fatih Gültekin 2’şer gol, Emrah İnanç, Samet Altuntaş, Dede Çelik ve Cabir Coşar’ın ise 1’er golü bulunuyor.

Maç başı 1.56 gol oranıyla yoluna devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un mücadele ettiği grupta lider olan Darıcı Gençlerbirliği’nin gol oranı ise 3.3.

Dokuzuncu hafta sonu 3’üncü Lig 3’üncü Grup istatistikleri

Grubun en çok gol atan 10 takımı

Darıca Gençlerbirliği

30

Altınordu

23

K.Maraş Belediyespor

21

Keçiörengücü

18

Sancaktepe Belediyespor

18

Gümüşhanespor

15

Erzurum Bş.Bld.

14

Kocaelispor

11

Yimpaş Yozgatspor

11

Oyak Renault

11

Grubun en çok gol yiyen 10 takımı

Mardinspor

38

Beylerbeyi

22

Diyarbakırspor

21

Arsinspor

15

Elazığ Belediyespor

15

Çorum Belediyespor

12

Yimpaş Yozgatspor

12

K.Maraş Belediyespor

12

Kocaelispor

10

Isparta Emrespor

9

 

Editör

Son Güncelleme: 03.11.2012 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.