GELECEĞİN ALTIN KRAMPONLARI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un altyapısında açılan yaz spor okulunda geleceğin yıldızları yetişiyor.

26 Temmuz 2013 Cuma 13:24
GELECEĞİN ALTIN KRAMPONLARI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un altyapısında açılan yaz spor okulunda yeni yetenekler keşfedilecek. Fenerbahçe Futbol Okulu ve Eğitimgücüspor’un başarılı teknik adamları Alpaslan Topcu ve Fatih Kula’yı kadrosuna dahil eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un altyapısında açılan yaz spor okulu, beklenenin üzerinde bir katılımla başladı. Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı programda altın ayakların kulübe kazandırılması amaçlanıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Onursal Başkanı Av. Ahmet Küçükler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi. Başkan Küçükler, kış sporlarında adını tüm dünyaya duyuran Erzurum’un futbolda da başarılı olacağını bildirdi.

Futbolda altyapının önemine vurgu yapan Küçükler, şöyle devam etti:

“Futbolda altyapı geleceğe yapılan yatırımların en önemli ayağıdır. Bu kapsamda şehrimizi 3. Lig’de temsil eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un altyapısında açılan yaz spor okulu yeni yıldızların Türk futboluna kazandırılmasına zemin hazırlayacaktır. Yaz spor okulunda başarılı olan yeni yetenekler altyapının as kadrosuna dahil edilecek. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un önümüzdeki yıllarda daha güçlü bir kadroya ulaşması adına geleceğe yatırım yapıyoruz. Kulübün altyapı çalışmalarını çok önemsiyoruz. Amacımız diğer branşlarda olduğu gibi futbolda da başarıya ulaşmaktır.”

Editör

Son Güncelleme: 26.07.2013 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.