FUTBOLUN ŞAMPİYONU SPOR LİSESİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol İl Birinciliği’ni finalde Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi’ni yenen Spor Lisesi kazandı

17 Kasım 2012 Cumartesi 13:02
FUTBOLUN ŞAMPİYONU SPOR LİSESİ

Bu sezon Liselerarası Futbol maçları ile start alan Okullararası 2012-2013 sezonu sportif faaliyetlerden ilki sona erdi. Liseli Genç Erkekler Futbol karşılaşmalarında Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi şampiyon oldu. Yedi takımın il birinciliği için mücadele ettiği Liselerarası Futbol İl Birinciliği’nde final maçı aynı gruptan çıkan Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi ile Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi arasında oynandı. Normal süresi 1-1 biten ve uzatma dakikalarında da sonucu değişmeyen final maçında il birinciliğini penaltı atışları sonucu Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi kazandı. Kaleci Serkan Bayram, hem maç içinde Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi’nden Yakup’un kullandığı penaltıyı kurtardı. Hem de seri penaltı atışlarında tüm penaltıları kurtararak takımın şampiyon olmasında en büyük rolü oynadı. Antrenörler Fatih Özbayraktar ve Ersin Dizlek’in zafere taşıdığı Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi, bu yılda şampiyon olarak üst üste dört sezon şampiyon olmanın gururunu yaşadı. Şampiyon Spor Lisesi’nin kupasını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen verdi. Turnuvada ikinci Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi, üçüncülüğü ise Yıldızkent İMKB Anadolu Lisesi kazandı.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2012 13:03
Anahtar Kelimeler:
Erzurum Spor Lisesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.