FUTBOLU ÇİRKİNLEŞTİRDİLER

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Taşkın Güngör, geçtiğimiz pazar günü alınan deplasman galibiyetini değerlendirdi. Diyarbakırsporlu futbolcuların oyunu çirkinleştirmeye çalıştığını söyleyen Güngör, “Futbolcularımız çok zor şartlar altında hedeflenen 3 puanı aldı. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

18 Ekim 2012 Perşembe 09:37
FUTBOLU ÇİRKİNLEŞTİRDİLER

Furkan NEHRİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz pazar günü Diyarbakır’dan 0-1’lik skorla deplasmandaki ilk galibiyetini aldı. 90 dakika boyunca oyunda üstün tarafın Belediyespor olduğunu söyleyen Taşkın Güngör, “Hedeflediğimiz 3 puanı zor şartlar içinde aldık. Sporcularımız yürekli oynadılar. 90 dakika boyunca oyuna hakim olan taraf bizdik. Deplasmandaki ilk galibiyetimiz aldık bundan sonrada galip gelip yolumuza sağlam adımlarla gitmek istiyoruz. Diyarbakır’dan aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi” diye konuştu.Maçı 9 kişi tamamlayan ev sahibi takımın oyunu çirkinleştirdiğini söyleyen Teknik Patron, “Rakibin zaman zaman oyunu psikolojik savaşa dökmesi, oyunu çirkinleştirmesi, oyunu sertleştirmesi, tribünleri ateşlemesi futbola yakışmayan hareketlerdi. Kart tablosuna baktığımız zaman hangi takımın ne yapmaya çalıştığı ortada. Ama bir gerçek var ki futbolda gol atan kazanıyor. Bizde futbola yakışır şekilde davranarak oyunumuzu oynadık” dedi. Ligin 7’inci hafta maçında Erzurum'da oynanacak olan Elazığ Belediyespor maçının çok zor geçeceğini söyleyen Güngör, “Elazığ Belediyespor teknik adam değişikliğine giden bir takım. Takımda yeni oluşumlar var. Ligin zorlu ekiplerinden biri. Evimizde oynayacağımız maçta galip gelerek zirve yarışından kopmadığımız göstermek istiyoruz. İnşallah 3 puanı alıp taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” şeklinde konuştu. 

 

 

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2012 11:55
Anahtar Kelimeler:
Taşkın Güngör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.