FİLENİN DADAŞLARI EVİNDE PUAN VERMİYOR

Palandöken Belediyesi erkek voleybol takımı, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Genç Kafkars'ı 3-1 mağlup ederek puanını 15 yükseltip 4.sıraya yerleşti.

03 Aralık 2013 Salı 10:32
FİLENİN DADAŞLARI EVİNDE PUAN VERMİYOR
Palandöken Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya oldukça durgun başlayan ev sahibi ekip, zayıf rakibi karşısında bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Karşılıklı sayıların alındığı ve büyük bir çekişmeye sahne olan ilk setin son bölümüne 23-22 önde giren filenin dadaşları, skor 24-23 iken set sayısını kaçırdı ve avantajı rakibine kaptırdı. Kars ekibi, üst üste aldığı sayılarla seti 27-25 alarak, 1-0 öne geçti.

İlk seti kaybetmenin şokunu yaşayan Palandöken Belediyespor, ikinci sete de istediği gibi başlayamadı. Karşılıklı sayıların alındığı bu sette oyun 9-9'a geldikten sonra ev sahibi ekip adeta kendine geldi. Tecrübeli voleybolcuların etkili oyunu ile farkı açmaya başlayan filenin dadaşları, bu seti 25-17 kazandı.

Takım kaptanı Hakan Akışık'ın önderliğinde üçüncü sette rahat bir oyun sergileyen Palandöken Belediyespor, bu seti de 25-18 kazanarak, skoru 2-1'e getirdi.

Maçın dördüncü seti ise yine çekişmeye sahne oldu. Maçı 3-1 kazanıp, puan kaybetmek istemeyen ev sahibi ekip, önde götürdüğü karşılaşmanın son bölümünde korkulu anlar yaşasa da dördüncü seti 25-22 maçı da 3-1 kazandı.


Editör

Son Güncelleme: 03.12.2013 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.