ERZURUM’DA TENİSE İLGİ ARTIYOR

Yaz spor okullarının başlaması ile birlikte tenis kortları da şenlendi. Antrenör Yıldırım Gündoğdu, “Teniste büyük bir patlama yaşıyoruz” dedi.

30 Haziran 2013 Pazar 18:45
ERZURUM’DA TENİSE İLGİ ARTIYOR
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar’ın destekleri ile şehirde teniste büyük bir patlama yaşanırken, sporcu sayısı da her geçen gün artıyor. Yaz Spor Okulları’nın başlaması ile birlikte Erzurum’da kortlarda şenlenmeye başladı. Kortlarda geleceğin tenisçileri yetişirken, Antrenör Yıldırım Gündoğdu ilgiden bir hayli memnun kaldığını söyledi. Erzurum GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, “Erzurum’da bu yıl onlarca minik ve genç tenise ilgi gösterirken, bu spor dalında lisanslı sporcu sayısında da önemli ölçüde patlama oldu. Lisanslı tenisçi sayısının artması bizleri de mutlu etti” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.06.2013 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.